Despre noi

Parteneri Experienta acumulata in decursul a 27 de ani de experienta profesionala, ne recomanda ca un jucator important pe piata interna a producatorilor din domeniul alimentar, farmaceutic, industria chimica si a maselor plastice sau in domeniul productiei vopselelor in dispersie pe baza de apa si a tencuielilor decorative.

Gama noastra larga si diversa de utilaje acopera fluxuri de productie diverse si permite modernizari pentru orice flux de productie si pentru orice capacitate de productie aferente industriilor: chimice, materialelor de constructii, industriei alimentare si farmaceutice, etc.

Solutiile tehnice oferite de noi catre clientii nostri, asigura o integrare dinamica in fluxul tehnologic existent si o dezvoltare ritmica si continua, respectand toate standardele europene privind securitatea muncii, protectia mediului cat si o productivitate si eficienta mare.

De asemeneni oferim clientilor si partenerilor nostri un training constant; suport de mentenanta si piese de schimb bine documentate tehnic.

Toate aceste aspecte prezentate, ofera o garantie sigura ca societatea noastra este partenerul dorit pentru modernizarea fluxului tehnologic si de productie din instalatiile dumneavoastra cat si pentru noi investitii.

 

Domenii de activitate

Societatea MECANOTEK 2002 SRL, acopera doua domenii diferite de productie & proiectare & modernizare a fluxurilor de productie:

 

1. Instalatii pentru: stocare, transport, procesare si ambalare aferente produselor pulberi sau granulare

  • Instalatii fabricare mortare si adezivi
  • Instalatii nutreturi furajere
  • Instalatii morarit
  • Instalatii industria maselor plastice

d1 d2 d3 d4 d5

2. Instalatii pentru: stocare, transport, fabricare si ambalare: vopsele lavabile si tencuiala decorativa, vopsele alchidice, lacuri, baituri, chituri, coloranti, silicon, produse bituminoase, solutii curatare, sampoane, sapun lichid

d21 d22